Säkerhet för Djur

För alla djurägare så kan vinterns mörka dagar vara väldigt påfrestande, varje gång man går över vägen eller går längs vägen så kollar man runt sig hela tiden. Det är viktigt att utrusta sitt husdjur med bra reflexer, helst en reflexväst för att vara 100% säker på att man syns när bilar kör om.


3 thoughts on “Säkerhet för Djur

  1. Hej! Vi är fem stycken från ett Gymnasium i Stockholm som skall starta ett UF-företag (ungt företagsverksamhet) som projektarbete under sista året på gymnasiet. Vi kommer driva företaget under hösten och våren för att sedan lägga ner det i maj.

    Vi vill sälja en osynlig reflexspray och undrar om ni fungerar som leverantörer till denna spray “C me”? Det vore jättesnällt om ni ville hjälpa oss!

  2. Hej vet ni hur kommer man i kontakt med tillverkaren till “C me cat & dog?” En reflekterande spray.

    Det står denna hemsidan på kontaktinfo men hittar inget här på denna sidan som kan härleda till den produkten

  3. En bra idé som har med djurens säkerhet att göra är att se till att de blir kastrerade. För kastrering av katter och kastrering av hund skulle jag rekommendera Djurkliniken Roslagstull i Stockholm som har riktigt lång och bra erfarenhet av många olika typer av djur. De genomför också kastration av kanin, iller, smågnagare och andra djur. Detta kan du läsa mer om på deras hemsida!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>